De eerste sneeuw deze winter

Toen ik vanochtend naar het werk reed kwam ik halverwege wat sneeuw tegen. Even keek ik raar op, want dit hadden ze toch niet voorspeld? Op het werk had het nog niet gesneeuwd, maar dat duurde niet lang. Het was een klein sneeuw buitje, maar het was genoeg om alle planten wit te toveren. Regelmatig moest ik even naar buiten en zag ik elke keer weer dat sneeuw dat stond te wachten op om de foto te mogen. Aangezien ik mijn fototoestel niet mee neem naar het werk, kon ik er geen foto’s van maken. Eenmaal thuis gekomen van het werk gelijk mijn fototas en statief gepakt om naar de hei te gaan. Ik wist dat ik door moest doen, aangezien het snel donker zou worden. Ondertussen was het ook een beetje mistig geworden, maar dat gaf me niet zoveel. Ik vond het wel passen bij de sfeer. Na wat rond te hebben gelopen had ik al in de gaten wat er op de foto zou komen.

Deze foto is eigenlijk de enigste die niet gelijk in de prullenbak is beland en laat mooi de sneeuw in het landschap te zien.

2 Responses to “De eerste sneeuw deze winter”

  1. Hopen dat er nog meer sneeuw komt.
    Kunnen we nog een hoop mooie foto’s maken.

    Mvg, Gerard

  2. Dat is zeker te hopen Gerard, het geeft mooie landschappen.