Kieviet

Na een weekend met wat minder weer vandaag maar na het werk er even tussenuit gegaan met de camera. Dit keer het buitengebied in getrokken en tussen de weilanden door gereden, kijken voor landschappen en wat voor weidevogels er zitten. Wanneer je aan de gemiddelde Nederlander vraagt: noem eens een weidevogel, zal het gros antwoorden: Een kieviet. Ik heb meerdere soorten waar mogen nemen, maar de kieviet ontbrak ook niet op mijn tocht. Bij deze dan ook een foto van een kieviet, de landschappen komen vast ook nog wel een keer aan bod.

Deze foto is genomen met een 40D met daarop de 300mm f4. Diafragmavoorkeuze, f4,5, 1/160sec, iso400. Verder heb ik flink aan de foto gesneden, omdat hij eigenlijk te ver weg zat.

One Response to “Kieviet”

  1. Ziet er goed uit je weblog en je fotogalerij. Jammer dat de kieviet net even te ver weg zat.

    Mvg, Gerard