Beschuit met muisjes

Beschuit met muisjes zullen ze gisteren vast wel op hebben in safaripark “De Beekse Bergen”. Gisteren is daar namelijk voor het eerst in de geschiedenis van het park een jonge chimpansee geboren. Aangezien ik vandaag vrij ben wegens Goede Vrijdag, en toch een jaarabonnement heb, er maar een kijkje gaan nemen. Bij de kassa eerst even gevraagd in welk verblijf ze zaten, maar dat bleek in het tweede verblijf, net na het “africadorp”. Eenmaal daar aangekomen waren ze er aan het filmen voor “tévédèr10″. Hierbij besteden ze aandacht aan de programmering van het park voor komend seizoen. Ondertussen dat hun bezig waren heb ik een aantal foto’s gemaakt van de moeder-chimpansee met haar jong. Na nog een rondje te hebben gelopen door het park een tijdje later terug gegaan om te kijken of ze ergens anders zat, zodat ik ook foto’s uit een andere hoek kon maken. Toen zat ze achter bovenin, foto’s maken was er niet bij. Wat me wel opviel was dat er een nieuw film-team stond. Deze waren speciaal gekomen voor de moeder en haar jong, maar hadden dus een beetje pech. Toch nog wel een paar foto’s van over gehouden die ik de moeite waard vond om te tonen:

Deze foto is gemaakt met de 40D, met daarop de 70-200 2.8 IS op 200mm. Diafragmavoorkeuze, f2.8, 1/200sec. en iso 1600.

One Response to “Beschuit met muisjes”

  1. Mooie foto. Ik zie je weblog nu voor het eerst geloof ik en zie dat je mijn “project” doorgelinkt hebt (fotogevoel). Leuk.
    Hoe heb je mijn die gevonden?
    Gr. slayne