bekeken

Het maakt niet uit waar je komt, overal worden er ogen op je gericht. En dan niet alleen door andere mensen, mar zeker ook door de dieren die er zijn. Het lijkt vaak zelfs alsof ze meer zien als de gemiddelde mens. Zo liep ik zaterdag door de dierentuin en verschillende dieren kijken dan toch wel even.

Maar niet alleen in de dierentuin, ook wanneer je langs een stroompje loopt en aan de andere kant ligt een weiland waarin een paar paarden staan. Die zijn misschien nog wel nieuwsgieriger, wie daar op de vroege ochtend op tweede paasdag langs komt lopen.

Beide foto’s zijn gemaakt met de 40D met daarop de 300mm f4, bij de tweede ook een 1.4x extender. De eerste op diafragmavoorkeuze, f 4, 1/100sec., iso 200. Bij de tweede diafragmavoorkeuze, f7.1, 1/30sec., iso400.

Comments are closed.