Door weer en wind

Vanochtend weer een ronde gelopen over de Regte heide. Zoals voorspeld was het best fris, maar dat vond ik niet erg. Door de frisse wind word je lekker wakker en goed aangekleed lijd je helemaal niets. Toen ik net op pad was trof ik gelijk al een bui. Ik kon schuilen bij het informatiebord en 10 muiten later was het droog. Onderweg nog een buitje gehad, maar alles bij elkaar viel het wel mee. Tussendoor echter mooie wolkenluchten over zien waaien, en daar ging ik ook wel voor. Dat wisselvallige weer heeft toch ook wel zo zijn charmes. Omdat ik voor zonsopkomst aanwezig was nog lekker kunnen spelen met langere sluitertijden, waardoor lekker vage wolken ontstaan op de foto.

Deze foto is gemaakt met de 40D met daarop de tokina 11-16@11mm. Diafragmavoorkeuze, f9, iso 100 en een sluitertijd van 10 sec.

Comments are closed.