Habitat

Soms heb ik van die momenten dat ik toe ben aan iets nieuws. De uitdaging die ik mezelf de komende tijd wil geven is dieren in hun leefomgeving vast te leggen. Dat hoeven van mij dan geen zeldzamenheden te zijn, eerst maar eens oefenen.

Zo ben ik vanochtend naar het bos gegaan. Het is schitterend weer om in het bos te fotograferen. Door het vele nat zijn de kleuren veel meer verzadigd en door de bewolking minder harde contrasten als wanneer de zon schijnt.

Deze foto is gemaakt met de 5DII met daarop de 300mm f4. Diafragmavoorkeuze, f4, iso800 en 1/3 stop onderbelicht leverde een sluitertijd van 1/40 sec.

One Response to “Habitat”

  1. Hé Geert,
    Wat moet dat op al die bussen.
    Moet dat niet gevierd worden?
    Heb jij het artikel uit de krant digitaal, dan kan ik een stukje in de nieuwsbrief plaatsen als jij dat goed vind.
    Groetjes van Cees.